18.3.2020. 15:47:00   
Boje odjeće za muškarce

Koliko ste puta bili zapanjeni ugledavši muškarce odjevene u dugine boje? Nekima to je prelijepo, neki su osupnuti, ali na svakome je da izabere ono u čemu će se ugodno osjećati. No, postoje neka pravila kod klasičnog odijevanja, koje ne valja zanemariti. Pa, pogledajmo koja boja ide s kojom.

 

Siva

Siva je boja za klasične muškarce. Također djeluje kao dobra neutralna boja budući da je kontrast bijeloj boji. Možete nositi gotovo sve svjetlije boje. Da, svjetlije boje. Dakle, nemojte nositi crvenu, smeđu itd. koje ne odgovaraju sivoj. Pametno upotrijebite sivu boju jer će vas u većoj količini učiniti previše ozbiljnim i sumornim.

 

Plava

Plava je boja boja muškaraca, a prikazuje mladenačku, razigranu i snažnu stranu muškarca. Boje poput narančaste i žute savršeno se podudaraju s plavom i daju vam izgled zbog čega ćete se isticati.

 

Smeđa

Smeđa je mješavina gotovo svih boja, dobro se kombinira s gotovo svim bojama. Odjeveni u smeđe pokazujete da ste pouzdana osoba i osoba koja voli i želi razgovarati. Ovu se boju posebno preporučuje osobama koje rade u prodaji.

 

Crna

Kralj boja. Bez obzira na to tko ste i kako izgledate, odjenete li se u crno sigurno ćete dobro izgledati. Crna boja isijava eleganciju, samopouzdanje, čovjeka koji kontrolira svoj život i sudbinu.

 

Neke neuobičajene boje i kakvo raspoloženje odražavaju

- Stimulirajuće boje (žive, svijetle): grimizna, narančasta, limun-žuta

- opuštajuće boje (meke, sive): bjelokost, ružičasta, praškasto plava, morsko zelena

- Vruće boje (intenzivne, jake): purpurno ljubičasta, narančasta, svjetloplava

- Hladne boje (blijede, pastelne): svjetlozelena, marelica, tamnocrvena, blijedo siva

- Gay boje (svijetle, svijetle): svjetloružičasta, narančasto-žuta, francuska plava

- Tamne boje (tamne, sive): drveni ugljen, šljiva.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr