24.7.2020. 18:52:00   
U Ministarstvu turizma i sporta obavljena primopredaja dužnosti

Danas je obavljena primopredaja dužnosti između nove ministrice Nikoline Brnjac i dosadašnjeg ministar turizma Garija Cappellija.

Tom prilikom ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac zahvalila se na radu dosadašnjem ministru turizma Gariju Cappelliju te naglasila važnost turizma i sporta za hrvatsko gospodarstvo te prepoznatljivost Hrvatske u svijetu: „Turizam je izuzetno važan za Hrvatsku, oduvijek je bio pokretač gospodarstva i sigurna sam kako će to biti i u budućnosti. Moj prvi cilj je osigurati stabilnost turističkog sektora u ovom razdoblju. Turizam treba što bolje smjestiti u budućoj financijskoj perspektivi EU fondova kako bi i dalje bio perjanica hrvatskog gospodarstva".

„Hrvatski turizam siguran je u rukama nove ministrice Nikoline Brnjac, a sada kada je još dodatno pojačan i sportom, vjerujem da Hrvatsku možemo još kvalitetnije i prepoznatljivije predstavljati u svijetu. U ovom razdoblju pandemije covida-19, Vlada RH na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem stvorila je preduvjete zahvaljujući kojima turizam i u ovom trenutku ostvaruje značajne rezultate, a ne sumnjam da će izuzetne rezultate nastaviti ostvarivati u godinama ispred nas", istaknuo je dosadašnji ministar turizma Gari Cappelli tijekom primopredaje dužnosti te naglasio kako će i dalje biti podrška hrvatskom turizmu kroz rad u Hrvatskom saboru. 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr