31.7.2020. 6:37:00   
Aminess otvorio „New Town” - hotel za zaposlenike u centru Novigrada

Turistička tvrtka Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svojeg prvog hotela za zaposlenike. Značajnog imena „New Town”, što potječe iz imena Novigrad, ali također naglašava i označava novi suvremeni smještaj i nove razloge dolaska za stotinjak sezonskih radnika koji će svoj sezonski poslovni put potražiti ili nastaviti u istarskom Novigradu. 

„Sretni smo i zadovoljni otvaranjem našeg prvog hotela za zaposlenike u središtu Novigrada. Zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećat će se ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone zahvaljujući vrhunskoj kvalteti smještaja. Kao dugogodišnji nositelji certifikata Poslodavac Partner, nastojimo pružati najbolje uvjete našim zaposlenicima, koji nam se svake godine u velikom broju vraćaju, a sad imaju i dodatni razlog za povratak u Istru” - izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u Aminessu.

Hotel je udaljen svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Ima recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parkiralište te prostoriju za bicikle. Sobe su većinom dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, suvremnim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima je, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

 

Siguran boravak za sve zaposlenike

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima jamči pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere. Svi su zaposlenici podučeni za održavanje čistoće i higijene u skladu sa standardima programa te se svakodnevno provjerava zdravstveno stanje svih zaposlenika (mjerenjem tjelesne temperature i provjerom mogućih simptoma bolesti). 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr