17.10.2020. 9:34:00   
Prenosiva sušilica za rublje za svakoga

Nerijetko vam u ormaru ili ladici prostor zauzima odjeća koju ste samo jednom obukli budući da se nakon pranja ili sušenja u sušilici stisla.

Pogrešan program pranja ili sušilica s visokom temperaturom uništava svaku mogućnost da se tu odjeću koristi. Ili ipak?

Ako je nevolja u prejakoj sušilici, više ne morate brinuti budući da se pojavila sušilica koja koristi vakuum za izvlačenje vlage iz odjeće na znatno nižim temperaturama negoli u običnim sušilicama, a cijena joj je 270 eura.

Riječ je o prenosivom uređaju za sušenje rublja u koji stane 1,5 kg odjeće. Prostor u koji se stavlja rublje je zaptivena, crpka iz nje izvlači zrak, a njime i vlagu iz odjeće. Zbog takve je tehnologije potrebna niža temperatura, a samim time i grijač troši manje struje.

Kada završi zagrijavanje i izađe vlaga, odjeću obasjava infracrvena svjetiljka i time ubija 99,9 posto bakterija koje obično ostanu u tkanini nakon pranja.

Dodatno, bubaj sušilice se okreće oko dvije osi čime pridonosi boljem prevrtanju rublja tijekom sušenja i obasjavanja. Sve željene postupke je moguće ručno podesiti ili sušilica koristi prethodno određene programe.

Od sada, kada se nađete u nekom nepoznatom gradu, nećete trebati razmišljati od dobroj praonici rublja ili odjeću predati na pranje u hotelsku praonicu u kojoj će ga jamačno „umanjiti".

Više na: https://www.morustech.com

____________

* Kickstart tvrtke sa bave različitim poslovima, od skupljanja novca za izdavanje pokretanje posla ili proizvodnje, preko izrade društvenih igrica do višemilijunskih projekata projektiranja i izrade najsuvremenijih proizvoda.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr