17.11.2020. 13:20:00   
Dobrotvorna aukcija likovnih radova „Za Jelin korak”, 18. studenog

Sutra, 18. studenog, točno mjesec dana prije službenog otvaranja 13. Mirisa Božića u Konavlima, udruga Agroturizam Konavle pokreće dobrotvornu aukciju likovnih radova kao uvod u ovogodišnje božićne aktivnosti. Cjelokupan prikupljeni iznos namijenjen je inicijativi „Za Jelin korak”, kako bi se pomoglo našoj Konavoki na njenom putu oporavka.

Na aukciji će biti 10 likovnih radova nastalih na prošlogodišnjim kolonijama „Konavoski koluri”. Autori slika su likovni umjetnici sa šireg dubrovačkog područja. Aukcija kreće sutra u podne i to na facebook stranici Agroturizma Konavle kada će biti objavljene fotografije, velličine i autori odabranih slika, a trajat će sve do 1. prosinca 2020. godine u podne. 

Početna cijena svake pojedine slike iznosi 350 kuna, a svi oni koji žele, u komentarima ispod pojedine slike, moći će upisati svoju ponudu. Svaka nova ponuda mora biti najmanje 50 kuna viša od prethodne. 

Ukoliko pri slanju ponude osoba želi ostati anonimna, može poslati poruku u inbox facebook stranice Agroturizma Konavle ili na broj 095 1246 333 kako bi ponuda bila prihvaćena i pod „anonimno” unijeta u komentar. Sliku kupuje osoba koja ponudi najveći iznos dok u slučaju istog ponuđenog iznosa prednost dobiva onaj čija je ponuda prva pristigla.

Stoga, od sutra u podne mobitele u ruke jer licitacija kreće! Pokažimo još jednom da smo spremni pomoći bližnjima i uljepšajmo jedni drugima ovo predblagdansko vrijeme. Po završetku ove dobrotvorne aukcije Agroturizam Konavle objavit će i daljnji program ovogodišnjih Mirisa Božića u Konavlima.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr