4.12.2020. 10:20:00   
Došašće u Muzeju mamurluka

Djed Mraz u Muzeju mamurluka

U zagrebalkom Muzeju mamurluka odlučili su na jedinstven i originalan način priuštiti malo radosti i veselja kao zamjenu za Zagrebački Advent. U suradnji sa Studiom smijeha stiže jedinstveni i osebujni Djed Mraz. 

A u jedinstvenom muzeju i jedinstveni Djed Mraz: „veseli" i osebujan po uzoru na djedicu iz kultnog filma „Bad Santa". Nakon napornog radnog tjedna djedica će se „zaletiti" do muzeja  i sve počastiti pošalicama i pričama o „teškom" životu djedice, ali i ponekim darom iz njegove vreće bez dna. 

Također, Muzej sudjeluje u programu „Advent u muzeju” u kojem sudjeluju Muzej čokolade Zagreb, Muzej mamurluka, Muzej Iluzija, Muzej prekinutih veza, Muzej Zagreb '80 kako bi posjetiteljima omogućili da osjete ozračje Došašća na toplom i sigurnom. Tako:

•          Muzej prekinutih veza, uz popust od 25% na ulaznice i suvenire, časti i šalicom ukusnog toplog čaja uz koji možete srediti dojmove nakon izložbe.

•          Muzej iluzija nudi 20% popusta na sve ulaznice posjetiteljima koji dođu s voucherom ovjerenim u nekom od ostala četiri muzeja.

•          Muzej čokolade Zagreb posjetiteljima s voucherom ovjerenim u nekom od ostala četiri muzeja nudi 15% popusta na sve ulaznice i kušanje ukusne belgijske čokolade.

•          Muzej mamurluka posjetiteljima s voucherom iz ostalih muzeja nudi popust od 20% na sve ulaznice, a prikladno će vam poželjeti dobrodošlicu kapljicom domaće rakije.

•          Muzeju Zagreb '80, uz 25% popusta na ulaznice, poslužit će čašu vina kuhanog po recepturi iz osamdesetih.

 

Ako tijekom prosinca posjetite najmanje tri, od pet navedenih muzeja, imat ćete mogućnost osvojiti jedan od tri poklon paketa prepuna iznenađenja – probranih suvenira iz svih pet muzeja i ponekim dodatkom.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr