10.12.2020. 21:51:00   
Miris Božića u Konavlima od 18. do 26. prosinca 2020. godine

Konavle

Agroturizam Konavle i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju Mirisi Božića u Konavlima. Ovogodišnje 13. izdanje počinje u petak 18. prosinca i traje do subote 26. prosinca 2020. godine.

Otvorenje će biti u Vili Tantini na Radovčićima a prenosit će se virtualno putem medija i društvenih merža. Bit će prikazan dio božićnih običaja u Konavlima, otvoreno vino proizvedeno na ovogodišnjem Trganju i predstavljena konavoska božićna trpeza. 

Nadalje, od 19. do 23. prosinca su Dani konavoske zelene menestre i vina. Konavoski agroturizmi pripremat će zelenu menestru, a moći će se naručiti i izvrsna konavoska vina po prigodnim cijenema i uz dostavu na kućni prag za područje Konavala, Župe i Dubrovnika, uključujući i Mokošicu i to dva puta dnevno za objed i večeru, a narudžbe za zelenu menestru zaprimat će dan ranije do 18 sati.  

Dostavljači će ih dostavljati u konavskoj narodnoj nošnji. Sve informacije o bronzin dostavi menestre i vina i ukupnom ovogodišnjem programu mogu se pronaći na web stranici Udruge Agroturizma Konavle www.agroturizam-konavle.hr i facebook stranici Agroturizma Konavle.

Mirisi Božića će završiti na Stjepanovo, 26. prosinca, u 17 sati virtualnim performansom „Konavosko viđenje aktualnog trenutka" na društvenim mrežama.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr