4.4.2021. 9:41:00   
Hotelski shuttle je za bogate

Jedan od najjeftiniji prijevoza na koje sam do sada naišao, a i tu mi je pomogla navedena internetska stranica, je u Taškentu (na slici: Islam Karimov Tashkent International Airport, slikao: Željko Marušić)

Danas još uvijek iz mnogih zračnih luka ne postoji organizirani prijevoz pa su putnici prisiljeni koristiti taksi usluge. Tako će vas u hotelu u Kampali (Uganda) tražiti 80 dolara za njihov prijevoz (shuttle) iz zračne luke u Entebbeu (Uganda) do njih. Cjenkanjem pred zgradom zračne luke možete postići cijenu od 25 dolara. 

Ako zaista imate puno novaca onda ćete naručiti hotelski prijevoz od i do zračne luke, odnosno nekog drugog mjesta dolaska. Naime, ukoliko nije besplatan, vožnju ćete platiti višestruko skuplje negoli prijevoz taksijem.

Za vožnju od zračne luke koristite tzv. divlje taksiste, autobusni prijevoz koji je najčešće udaljen svega do stotinjak metara od glavnog ulaza, vlak, podzemnu željeznicu (metro). Najbolje informacije o cijenama prijevoza, udaljenostima, stajalištima i internetskim stranicama ponuđača usluga potražite na odličnoj stranici: https://www.rome2rio.com/

 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr